GlotPress

Translation of Back office: sq

Filter ↓ Sort ↓ All (4,171) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (4,498) Warnings (0)
1 2 3 300
Prio Original string Translation
Use a PNG image to define the collage layout shapes (max 10MB and 3000x3000px). Përdorni një imazh PNG për të përcaktuar format e planimetrisë së kolazhit (max 10MB dhe 3000x3000px). Details

Use a PNG image to define the collage layout shapes (max 10MB and 3000x3000px).

Përdorni një imazh PNG për të përcaktuar format e planimetrisë së kolazhit (max 10MB dhe 3000x3000px).
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
This number determines the display order of the tool in the UI's toolbox. You can customize each tool's position. Ky numër përcakton rendin e shfaqjes së mjetit në kutinë e veglave të UI-së. Ju mund të personalizoni pozicionin e çdo mjeti. Details

This number determines the display order of the tool in the UI's toolbox. You can customize each tool's position.

Ky numër përcakton rendin e shfaqjes së mjetit në kutinë e veglave të UI-së. Ju mund të personalizoni pozicionin e çdo mjeti.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Tool's position Pozicioni i mjetit Details

Tool's position

Pozicioni i mjetit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Only use positive numbers; 0 and negative values are not supported. Make sure not to use same number for different tools. Përdorni vetëm numra pozitivë; 0 dhe vlerat negative nuk mbështeten. Sigurohuni që të mos përdorni të njëjtin numër për mjete të ndryshme. Details

Only use positive numbers; 0 and negative values are not supported. Make sure not to use same number for different tools.

Përdorni vetëm numra pozitivë; 0 dhe vlerat negative nuk mbështeten. Sigurohuni që të mos përdorni të njëjtin numër për mjete të ndryshme.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Product from scratch Produkt nga zero Details

Product from scratch

Produkt nga zero
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
It is not possible to test a Webhook from Order Desk. Nuk është e mundur të testohet një Webhook nga Order Desk. Details

It is not possible to test a Webhook from Order Desk.

Nuk është e mundur të testohet një Webhook nga Order Desk.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
you'll have access to the complete menu and can fully utilize the Zakeke back-office for your needs Ju do të keni akses në menunë e plotë dhe mund të përdorni plotësisht back-office Zakeke për nevojat tuaja Details

you'll have access to the complete menu and can fully utilize the Zakeke back-office for your needs

Ju do të keni akses në menunë e plotë dhe mund të përdorni plotësisht back-office Zakeke për nevojat tuaja
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Once you've switched to full-screen mode Pasi të keni kaluar në modalitetin full-screen Details

Once you've switched to full-screen mode

Pasi të keni kaluar në modalitetin full-screen
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
to full-screen mode në modalitetin e ekranit të plotë Details

to full-screen mode

në modalitetin e ekranit të plotë
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
please switch Ju lutem ndërroni Details

please switch

Ju lutem ndërroni
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
To optimize your experience Për të optimizuar përvojën tuaj Details

To optimize your experience

Për të optimizuar përvojën tuaj
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
You're now in the Zakeke back-office Ju jeni tani në back-office Zakeke Details

You're now in the Zakeke back-office

Ju jeni tani në back-office Zakeke
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Welcome To Mirë se vini në Details

Welcome To

Mirë se vini në
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:45
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Printing Methods are at the core of Zakeke, empowering you to define how your customers can personalize your products and specify the type of print-ready file you want to receive. Metodat e printimit janë në qendër të Zakeke, Duke ju fuqizuar për të përcaktuar se si klientët tuaj mund të personalizojnë produktet tuaja dhe specifikoni llojin e skedarit të gatshëm për printim që dëshironi të merrni. Details

Printing Methods are at the core of Zakeke, empowering you to define how your customers can personalize your products and specify the type of print-ready file you want to receive.

Metodat e printimit janë në qendër të Zakeke, Duke ju fuqizuar për të përcaktuar se si klientët tuaj mund të personalizojnë produktet tuaja dhe specifikoni llojin e skedarit të gatshëm për printim që dëshironi të merrni.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:45
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Printing Methods not yet defined Metodat e printimit ende nuk janë përcaktuar Details

Printing Methods not yet defined

Metodat e printimit ende nuk janë përcaktuar
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:51:45
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 300

Export as