GlotPress

Translation of Back office: mk

Filter ↓ Sort ↓ All (4,618) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (4,622) Warnings (0)
1 2 3 308
Prio Original string Translation
Would you like to proceed anyway and disable the 'Limit Number of Colors' feature? Дали би сакале да продолжите и да ја оневозможите функцијата "Ограничување на бројот на бои"? Details

Would you like to proceed anyway and disable the 'Limit Number of Colors' feature?

Дали би сакале да продолжите и да ја оневозможите функцијата "Ограничување на бројот на бои"?
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:51
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
The Engraving feature cannot be activated while the 'Limit Number of Colors' option is enabled. Engraving converts the entire design to simulate laser engraving on the product, which removes colors. Therefore, these two features are not compatible. Функцијата за гравирање не може да се активира додека е вклучена опцијата "Ограничување на бројот на бои". Гравирањето го претвора целиот дизајн за да симулира ласерско гравирање на производот, со што се отстрануваат боите. Затоа, овие две карактеристики не се компатибилни. Details

The Engraving feature cannot be activated while the 'Limit Number of Colors' option is enabled. Engraving converts the entire design to simulate laser engraving on the product, which removes colors. Therefore, these two features are not compatible.

Функцијата за гравирање не може да се активира додека е вклучена опцијата "Ограничување на бројот на бои". Гравирањето го претвора целиот дизајн за да симулира ласерско гравирање на производот, со што се отстрануваат боите. Затоа, овие две карактеристики не се компатибилни.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
This is a 'resizable' type product. For these products, Zakeke automatically generates a 3D view. Please refer to Ова е производ со променлива големина. За овие производи, Zakeke автоматски генерира 3D преглед. Ве молиме погледнете на Details

This is a 'resizable' type product. For these products, Zakeke automatically generates a 3D view. Please refer to

Ова е производ со променлива големина. За овие производи, Zakeke автоматски генерира 3D преглед. Ве молиме погледнете на
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
You cannot edit advanced print-ready files for a resizable product. Не можете да уредувате напредни датотеки подготвени за печатење за производ со променлива големина. Details

You cannot edit advanced print-ready files for a resizable product.

Не можете да уредувате напредни датотеки подготвени за печатење за производ со променлива големина.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Sorry, an error occurred. Please try again. Извинете, се случи грешка. Ве молам пробајте повторно. Details

Sorry, an error occurred. Please try again.

Извинете, се случи грешка. Ве молам пробајте повторно.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Size & Settings Големина и поставувања Details

Size & Settings

Големина и поставувања
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
View all your store orders directly on this page, easily check them without accessing your store. Прегледајте ги сите нарачки во продавницата директно на оваа страница, лесно ги проверите без пристап до вашата продавница. Details

View all your store orders directly on this page, easily check them without accessing your store.

Прегледајте ги сите нарачки во продавницата директно на оваа страница, лесно ги проверите без пристап до вашата продавница.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Check your store orders here! Проверете ги нарачките во продавницата овде! Details

Check your store orders here!

Проверете ги нарачките во продавницата овде!
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Create offline manual orders for any product and email them to your customers, allowing them to personalize the products without needing to checkout. Креирајте офлајн рачни нарачки за било кој производ и ги пошаљете на вашиот е-маил клиентите, овозможувајќи им да ги персонализираат производите без потреба за да се провери. Details

Create offline manual orders for any product and email them to your customers, allowing them to personalize the products without needing to checkout.

Креирајте офлајн рачни нарачки за било кој производ и ги пошаљете на вашиот е-маил клиентите, овозможувајќи им да ги персонализираат производите без потреба за да се провери.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Create your first manual order Креирајте ја својата прва рачна нарачка Details

Create your first manual order

Креирајте ја својата прва рачна нарачка
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Test your customizable product and generate print-ready files to ensure everything is perfect before publishing it live in your store. Тестирајте го вашиот прилагодлив производ и генерирајте датотеки подготвени за печатење за да се осигурате Сè е совршено пред да се објави во живо во вашата продавница. Details

Test your customizable product and generate print-ready files to ensure everything is perfect before publishing it live in your store.

Тестирајте го вашиот прилагодлив производ и генерирајте датотеки подготвени за печатење за да се осигурате Сè е совршено пред да се објави во живо во вашата продавница.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Place your first test order now! Направете ја својата прва тест нарачка сега! Details

Place your first test order now!

Направете ја својата прва тест нарачка сега!
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Here, you can manage all your orders in one place, including those from your stores, manual orders, and test order. Овде, можете да управувате со сите ваши нарачки на едно место, вклучувајќи ги и оние од вашите продавници, рачни нарачки и тест нарачки. Details

Here, you can manage all your orders in one place, including those from your stores, manual orders, and test order.

Овде, можете да управувате со сите ваши нарачки на едно место, вклучувајќи ги и оние од вашите продавници, рачни нарачки и тест нарачки.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Sorry, no order was found for your search. Please try using different numbers or tags. Извинете, не е пронајдена нарачка за вашето пребарување. Моля, пробајте да користите различни броеви или тагови. Details

Sorry, no order was found for your search. Please try using different numbers or tags.

Извинете, не е пронајдена нарачка за вашето пребарување. Моля, пробајте да користите различни броеви или тагови.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
No order found! Не е пронајдена наредба! Details

No order found!

Не е пронајдена наредба!
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-07-17 15:33:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 308

Export as